Coop Ansvarlighed

Magasinet “Tid til at handle” for Coop Ansvarlighed, jeg stod for design, layout, billedbehandling, process og sende til tryk.
Min gode kollega fra Samvirke Flemming Jørgensen var tekstforfatter og projektleder. Sammen med magasinet er der en hjemmeside tidtilathandle.coop.dk – som løbende opdateres med nye handlinger.

I Coop har det altid været en hjertesag at kæmpe for forbrugerne, tilbyde kompromisløse og gode varer, dele vores viden og arbejde for et bedre miljø. I magasinet we der samlet 185 udvalgte handlinger, som viser, hvordan Coop gennem mere end 150 år har gjort deres bedste for at skabe et mere bæredygtigt forbrug til gavn for den enkelte, for samfundet og de kommende generationer.

Mit job var at alle får lyst til at gå opdagelse i magasinet, det visuelle udtryk skulle være enkel og lækkert. Samtidig skulle jeg kombinere et par designmanualer, så det bedste udtryk kom frem.

Forside er fotograferet ude i Søris skønne rødkålsmarker, fotograf er Niclas Jessen. Min opgave bestod i sammen med fotograf, at finde de bedste motiver til at symbolisere overgangen fra en generation til en anden. Det var en smuk kold oktober morgen og jeg elsker de farver naturen giver sammen med Rosa og Jan i billedet.